Taktvätt och -behandling i Helsingfors, huvudstadsregionen och övriga Södra Finland.

Fråga mera

Taktvätt och -behandling i Helsingfors, huvudstadsregionen och övriga Södra Finland.

Fråga mera

Taktvätt och -behandling i Helsingfors, huvudstadsregionen och övriga Södra Finland.

Fråga mera

Uudenmaan Painepesu Ab förverkligar taktvätt för tak av alla slag. Vi erbjuder även proffsigt gjorda ytbeläggningar och andra behandlingar. Till vårt förfogande har vi modern utrustning och miljövänliga produkter som är lämpliga för nordiska tak. Till vårt serviceområde ingår Helsingfors och resten av huvudstadsregionen samt Södra Finland. Vi betjänar dig både på finska och svenska!

Vi kommer alltid personligen på besök för att kartlägga vilka tjänster som behövs. På basen av kartläggningsbesöket gör vi dig en pålitlig offert.

Be om en kartläggning för ditt tak

Vi erbjuder ett omfattande urval av tjänster

I vår servicehelhet ingår allt du behöver för att underhålla ditt tak:

  • Taktvätt

  • Tillväxtförhindring

  • Takbeläggning

  • Takbehandlingar

  • Takimpregnering

Takjobben inkluderar också rengöring av stuprör och städning av området. Vi utför även borttagning av graffiti från väggar.

Vi använder oss alltid av miljövänliga produkter som tillämpar sig utmärkt för nordiska tak och skyddar dem från hårda väderförhållanden.

Kom ihåg att du har möjligheten att ansöka om hushållsavdrag för våra tjänster. På skattemyndigheternas sida kan du kan läsa mera om vilka arbeten som beviljar hushållsavdrag.

Läs mera om våra tjänster

Från Uudenmaan Painepesu Ab får du taktvätt med garanterad kvalitet!

Ta kontakt

Beställ taktvätt och -behandlingar från Uudenmaan Painepesu Ab.

Yrkeskunskap-ikon

Yrkeskunskap

Vi är erfarna proffs inom takttvätt. Vi vet vad ditt tak behöver. Vi utför vårt jobb fullhjärtat.

Ekologi-ikon

Ekologi

Vi föredrar alltid miljövänliga produkter och utför alltid vårt arbete så miljövänligt som möjligt

Kvalitet-ikon

Kvalitet

Med rätt utrustning, produkter, personal och attityd siktar vi på att leverera endast det bästa. Vi nöjer inte oss med något mindre.

Taktvätt och ytbeläggning ger ditt tak ett nytt liv

Ytan på även det bästa taket slits med åren och vädret. Oberoende vilket material taket är byggt med blir ytan porös och erbjuder därmed den perfekta växtytan för mossor och annan tillväxtlighet.

Vi rekommenderar olika behandlingar för olika takytor. Under vårt kostnadsfria kartbeläggningsbesök får du en plan på takreparationen samt en offert på de slutliga kostnaderna.
En professionellt utförd taktvättning och ytbeläggning förlänger takets livslängd. Med ett tak i bra skick undgår du fuktskador och större renoveringar. Ett välunderhållet tak fräschar även upp husets fasad.

Vi är ett pålitligt familjeföretag

Vårt familjeföretag har varit i drift sedan 2015. Vi förverkligar våra projekt med ett litet och kunnigt team. Vi känner varenda medlem i vårt team väl och litar fullt på dem. Vi vet att alla som jobbar hos oss gör sitt jobb helhjärtat. Vi strävar till att förbättra vår verksamhet på i enlighet med ändringar inom branschen samt på basen av responsen vi får från våra kunder. Endast på detta sätt kan vi garantera den bästa möjliga servicen för våra kunder och förstklassiga slutresultat på alla projekt.

Du kan bekanta dig noggrannare med oss och våra föregående projekt via vår 

 Facebook- sida eller vi bildgalleriet på vår nätsida..